Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken ook dit jaar weer onze kinderen in Kerkrade. De Goedheiligman komt niet alleen in het stadscentrum, maar ook in de wijken. Ben jij erbij?
Intocht stadscentrum

Op zaterdag 16 november mogen wij de Sint en zijn Pieten verwelkomen in het centrum. Vanaf 13.30 uur trekt de stoet met muziek van Harmonie St. Jozef en het Kerkraads Fanfare Orkest door de straten. De optocht loopt door de Sibeliuspassage, de Orlandopassage, de Hoofdstraat en om 14.00 uur komt hij aan op de Markt. Wacht je liever vol spanning op zijn aankomst? Vanaf 13.30 uur kun je hier voor het podium meezingen en dansen!
Meet & Greet Sint in HuB.

Wil je de Sint persoonlijk ontmoeten? Kom dan op zondag 1 december naar HuB.! Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur is de Sint hier aanwezig met zijn Pieten. Met o.a. Voorlees Piet, Twister Piet en de mogelijkheid om Pietentraining te volgen. Wat ons betreft voldoende ingrediënten voor een oergezellig Sinterklaasfeest.
‘Schoen zetten’ in HuB.
Dit jaar is er ook weer een speciale knutselplaat; dit keer in de vorm van een schoorsteen. Vanaf zaterdag 16 november tot en met zaterdag 30 november mag je jouw knutselplaat neerzetten in HuB. De knutselplaat heb je mogelijk al hebt ontvangen via school. Anders mag je deze gratis afhalen in de HuB. of download en print je knutselplaat
Sint in Eygelshoven
Op zondag 24 november komt de Sint naar Eygelshoven. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in het Socio-Project.

Sint in Chevremont
In Chevremont trekken de Sint en zijn Pieten op zaterdag 23 november vanaf 13.00 uur rond. Zij lopen vanaf basisschool De Steltloper in optocht via de Toupsbergstraat, Sint Pieterstraat, Lindenlaan, Zonstraat, Deken Deutzlaan en Directeur van der Mühlenlaan.
Shows met de Sint
Wist je dat er ook diverse voorstellingen met de Sint zijn? Op zaterdag 23 november kun je naar het Limburgs Sinterklaasfeest in de Rodahal (12.30 uur) of naar de Pakjeskluis van Sinterklaas in de HuB. (om 13.30 en 16.00 uur).

 

Geef een reactie