Gisteren begon de dag erg vermakend, om 10.45 stonden de auto’s klaar voor vertrek. Auto Kaja wist als eerste vanuit de startblokken te vertrekken, echter was Auto Kaja het geluk niet gegund. Bij de pitstop bij het tankstation 30 sec. van de club af begon de ellende, de tankklep wilde niet open. Na 5 min stress en maar liefst 6 paar handen die aan de klep stonden te duwen en trekken (bedankt onbekende meneer die ook nog even hulp aanbood), moesten Carla en Ronaldino toch echt gebeld worden en to the rescue komen. Helaas wisten de magische handen van Ronald de klep ook niet open te krijgen, dus dan maar met een halve tank naar Horst. Gelukkig stond de klep open toen we in Horst aankwamen!
In Horst aangekomen begonnen we meteen aan een goede voorbespreking in een knus kleedlokaal. Hier moesten we de pleziertjes van de ochtend in het kleedlokaal laten en onze concentratie oppakken.
Eenmaal na de line-up en het fluitsignaal begon Horst fel aan de wedstrijd en wist al snel een strafcorner te versieren, gelukkig hield Fabienne deze met een prima redding eruit. Nadat wij goed wakker geschud waren begonnen we beter te spelen. Na drie gemiste kansen van ons, was het zo ver. Via Inez kwamen we met mooi samenspel bij hun in de cirkel en wist Kaja met een ‘stuiter’ slag vanaf de rechterkant in de lange hoek te scoren, 0-1!!!
Met deze stand eindigden wij ook de eerste helft. In de rust kregen wij te horen dat we prima stonden te spelen en dat we met slim spel en samenspel Horst eruit konden tikken.
Met deze goede moed begonnen we aan de tweede helft. In het derde kwart ging het erg op en neer en kregen beide ploegen verschillende kansen. Echter bleven al deze ballen uit het doel. Naar mate het einde van de wedstrijd naderde kregen wij toch meer kansen, waaronder strafcornes, waar we helaas geen tweede doelpunt uit konden halen. In de laatste vijf minuten werd het ‘overleven’ omdat Horst de keeper wisselde en het dus 11 veldspeelster vs 10 veldspeelsters + keeper was. Maar door onze goede pingelaars wisten we de bal in bezit houden en wist Horst ook met meerderheid van veldspeelsters niet te scoren! Met een mooie 0-1 gingen we het veld af en hebben we er 3 punten bij! Een prima prestatie dus!!
Volgende week spelen wij onze laatste buiten wedstrijd van het herfstseizoen. Thuis om 12.45 tegen Nuenen. Wij hopen deze seizoenshelft goed af te sluiten en de laatste drie punten binnen te halen. Hier kunnen wij alle support vanaf de zijlijn voor gebruiken! Bij zijn is meemaken, be there or be square!!!!
Dus hopelijk tot volgende week en een fijne zondagavond gewenst.