Hoofdmenu

Prinses Vivianne en jeugdprins Noah regeren in Café Oud Genhei Zij zwaaien tot Aswoensdag scepter over CV Heks’n jäger,

In café Oud Genhei, het thuishonk van CV Heks’n jäger, werd het onlangs (15 november jl.) in de loop van de avond gezellig druk doordat er verschillende bevriende carnavalsverenigingen zich verzamelden om de proclamatie van de nieuwe heerser(s) van CV Heks’n jäger bij te wonen. Maar eerst moest, na een geweldig jaar, afscheid genomen worden van Prins Henk I en Prinses Ria I. Een emotioneel moment voor hen en de Heks’n jägers DJ Paul Heuts zorgde voor een gezellige sfeer, evenals duo Toujour. Met de melodie “conquest of paradise” kwamen de nieuwe heerser(s) onherkenbaar de zaal binnen en liepen richting podium waar de president van de Heks’n jägers Alex Boelen en de voorzitter Patrick Meulenberg ze stonden op te wachten. Er werd afgeteld van 11 naar 1 en met de knallen van confetti stonden daar Prinses Vivianne I (Biancospino) en Jeugdprins Noah I (Meulenberg), de nieuwe heersers van de Heks’n jägers en café Oud Genhei. Ze gingen helemaal los op de plaat “1000 sterre”. Kortom, het was weer een geslaagde proclamatieavond.
Prinses Vivianne is de dochter van John en Lilian Biancospino en zus van Rosana, Wendy, Demiano en Giovanni. Ze is nu nog 23 lentes jong en voetbalt bij RKHBS dames 2. Ook doet ze aan Zumba en woont sinds een aantal maanden samen met vriend Martijn en de 2 konijnen Pip en Bruce. Vivianne studeert Pedagogiek en zit in haar afstudeerjaar. Carnaval zit natuurlijk ook bij haar in het bloed.

Jeugdprins Noah Meulenberg is de zoon van voorzitter Patrick, moeder Philicy en broertje van Tycho en Tyrza. Hij is inmiddels 9 jaar en houdt van paardrijden en is een dierenvriend, want thuis op Hei Grindelweg hebben ze een aantal verschillende kleine dieren
Noah is een vrij gezellige jongen. Ook bij Noah zit de carnaval in het bloed. Zijn vader was immers tweemaal prins-carnaval.