Na een goed gesprek, waarin van beide kanten een gevoel van wederzijds respect en vertrouwen is ontstaan, kunnen we aankondigen dat we een nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden.

Patrick Patrick de Mey is als speler actief geweest bij RKVV Miranda, VV Chevremont, RKVV Kolonia, Mheerder Boys, RKVV Kolonia en KVC Oranje.

Als trainer had hij achtereenvolgens SVA, RKVV Haanrade, RKTSV, Sportclub’25 en FC Gulpen onder zijn hoede. Patrick is woonachtig in Eygelshoven, heeft een relatie met Ingrid Robberts en is vader van Liam. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Eldee Packaging in Kerkrade.

Vanaf aanstaande dinsdag zal hij de trainingen van ons 1e elftal leiden. Komende zondag zal hij, tijdens de thuiswedstrijd tegen Sporting Sittard’13, als aandachtig toeschouwer aanwezig zijn. Mooie kans dus voor onze mannen om zich in de kijker te spelen en voor onze trouwe supporters om alvast kennis met hem te maken.

Wij heten Patrick de Mey vanaf deze plek van harte welkom bij onze mooie club en wensen hem heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe!

Foto prive album van Patrick de Mey

Geef een reactie