Op de eerste zondag in december gingen we op bezoek bij Vaesrade. Iedereen was fit dus we konden op volle sterkte aantreden. We begonnen aardig aan de wedstrijd maar waren in de eerste helft vooral erg onrustig en slordig. Vaesrade deed actief mee en sleurde over het veld, het was duidelijk dat ze plannen hadden om de punten in eigen huis te houden.

Echte kansen gaven we niet weg in de eerste helft en zelf kregen we er toch een aantal. Ron Starmans mikte van dichtbij echter ongelukkig over op aangeven van Jim Mijnes en laatstgenoemde schoot 1 op 1 te gehaast op de keeper. Ook kregen we enkele vrije trappen waarbij Ron 1x over trapte, Kjell Kleijkers 2x over mikte, 1x de vuisten van de keeper trof en 1x fantastisch raak schoot voor de 0-1. Na de pauze drukte Vaesrade wederom op zoek naar een goal maar buiten een gevaarlijke corner waarop Sander Smeets redding moest brengen werd de thuisploeg niet echt gevaarlijk.

Dit kwam mede door een rode kaart voor de spits die in een fel duel met Kjell met twee benen gestrekt in kwam en met rood mocht vertrekken. Het was wel zaak om de pot in het slot te gooien en dat deden we ook. Kai Ruitenbeek speelde strak in op Michel van Dinther die wegdraaide en na een lange rush terug kon leggen en zo een eigen doelpunt forceerde bij de verdediger: 0-2. De 0-3 was een mooie combinatie. Jeroen Klinkenberg speelde strak in op Michel die andermaal goed wegdraaide en in de snelle combinatie met Ron werd Kjell gevonden die zijn tweede van de middag rustig achter de doelman schoof. Het slotakkoord was nogmaals voor Kjell. Michel stuurde Cas Vermeulen langs de lijn die goed doortrok en teruglegde op Kjell die met links de 0-4 kon binnen tikken. Een mooie en vrij zakelijke overwinning.

Volgende week Bunde thuis en let op, deze begint vanwege de duisternis al om 14:00 uur!