Hoofdmenu

KSV Simson pakt de draad weer op

 

Na de nederlaag van vorige week tegen Konkordia Neuss rechtte KSV Simson Landgraaf de rug in het voorlaatste Play -off duel in Mülheim. Thuisploeg AC Mülheim. Werd met 28-14 verslagen. Zoals gebruikelijk dit seizoen had Simson een zeer goede start. Voor de pauze werden vier van de vijf partijen gewonnen, waardoor Simson met een 16-4 voorsprong de pauze inging. Na de rust was de partij tussen Moein Mohseni en Kiril Kildau in de 86 kg klasse Vrije Stijl de mooiste. Simson-atleet Mohseni zegevierde op sublieme manier op technisch overwicht: 14-0.

Aanstaande vrijdag worstelt KSV Simson Landgraaf in Landgraaf de laatste thuiswedstrijd in de Play-off. Tegenstander is KSV Germania Krefeld. Aanvang in sporthal Baneberg is 20.00 uur.

Archieffoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »