Hoofdmenu

Bekkerveld maakt weer aansluiting met de middenmoot na winst op LHC

Op zondag 1-12-2019 stond de belangrijke wedstrijd op het programma thuis tegen LHC uit Eygelshoven. Een overwinning voor een van de beide teams zou aansluiting bij de middenmoot betekenen.
Om half drie floot de leidsman voor het eerst op het fluitje, Bekkerveld begon weer voortvarend en na amper drie minuten kregen de blauwwitte zebra’s een corner. Deze werd perfect genomen voor Jop Engelen en de geheel vrijstaande Dimitri Orbons kopte snoeihard binnen. Wederom een droomstart voor de mannen van Cooky Voorn.

Hierna speelde het spel zich voornamelijk op het middenveld af, LHC kwam er enkele malen gevaarlijk uit maar de verdediging onder leiding van Youri Pietersma gaf geen krimp en doelman Rob Kerris bood waar de nodig de helpende hand aan.

Enekele minuten voor rust kwam Bekkerveld wederom gevaarlijk door, een schot van rand 16 werd losgelaten door de doelman van LHC, Stijn Vlecken was er als de kippen bij en schoot de rebound van dichtbij binnen. Met een comfortabele 2-0 voorsprong ging Bekkerveld de rust in.

In de 2e helft was Bekkerveld de bovenliggende ploeg alleen werden de talrijke kansen niet benut. Na 75 minuten kwam LHC met 10 te staan na een 2e gele kaart voor hun aanvoerder. Bekkerveld kreeg nog enkele goede kansen. 2 hiervan werden benut. Demsey Dowson schoot vanaf 20 meter snoeihard binnen en Dean Essers beloonde zijn goede invalbeurt met een fraai afstandsschot.
Een dik verdiende 4-0 overwinning en weer aansluiting met de middenmoot. Echter zullen beide beentjes op de grond moeten blijven. Zondag komt Geusselt Sport uit Maastricht op bezoek. Wederom een zware tegenstander, hopelijk kunnen de mannen van Cooky Voorn hun goede lijn doorzetten.

Aanvang zondag 8 december 2019 Bekkerveld – Geusselt Sport 14.30u Sportpark A Gene Bek

Foto’s:©Parkstad Actueel, meer foto’s klik hier.