Hoofdmenu

Rondje Stammenderbos

Winterse culinaire wandeltocht door het Stammenderbos
in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen t/m 29 februari 2020

 

Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Dan is de winterse amusetocht ‘Rondje Stammenderbos’ in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen precies wat u zoekt.
Wandel samen met uw partner, vrienden, col¬lega’s of familie een mooie wandelroute van 6,5 km en geniet onderweg van drie heerlij¬ke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer.

Rondje Stammenderbos
Rondje Stammenderbos is een winterwandeling van 6,5 km waarbij de wandelaar onderweg kan genieten van drie heerlijke amuses bij:
• De Biesenhof (Geleen)
• Gasterie de Bokkereyer (Sweikhuizen)
• Kasteel Terborgh (Schinnen)
De wandeling brengt u door het Stammenderbos, een hellingbos dat op de noordelijke helling van het Geleenbeek-dal ligt, en de zuidwestelijke helling van het Stammenderveld, het terras van Plateau van Doenrade. Onderweg wandelt u o.a. langs de Sjweikeser Rengeloat, de Geleenbeek, een *groene hotspot en het voormalig retraitehuis Moorheide. De wandeling is te volgen via een wandelkaart met plattegrond waarop ook de coupons staan van de drie winterse amuses. U bepaalt zelf waar en in welke richting u de route start en loopt. Eenmaal aangekomen bij de drie horecagelegenheden ontvangt u op vertoon van de wandelkaart een winterse amuse.

Rondje Stammenderbos à € 9,95 p.p. kan t/m 29 februari 2020 op dinsdag t/m zondag gewandeld worden van 11.00 tot 17.00 uur en is verkrijgbaar bij de drie bovenstaande horecagelegenheden, de Visit Zuid-Limburg shops en online via webshop.visitzuidlimburg.nl, www.visitbeekdaelen.nl en www.vvvsitard-geleen.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over Rondje Stammenderbos kunt u contact opnemen met Visit Zuid-Limburg via T. 0900-555 9798 (€ 1 p.g.), E. info@visitzuidlimburg.nl of de website www.visitzuidlimburg.nl. *Meer informatie over de groene hotspots vindt u op www.visitzuidlimburg.nl/omgeving/groene-hotspots/.

Foto´s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »