Hoofdmenu

Steun Runforbrains. TeamCharles

Kom vanavond met grote getale naar de atletiekbaan (achter fortuna stadion) in Sittard, daar hebben we met behulp van mijn vrienden, allerlei leuke loopclinics opgezet. Of je nu beginnende of ervaren loper bent, svp. Kom om 19.30 uur naar onze speciale, breinbrekende, RunForBrains- Baanloopclinics waarin we aandacht besteden aan de stichting STOPhersentumoren.nl.

Er wordt in groepjes middels een leuke spelvorm getraind. Tempo en afstand voor ieder zelf te bepalen!

Charles Diederen, een van onze lopers, heeft recent een operatie ondergaan ivm een hersentumor. Er volgt een intensief behandeltraject. Met deze actie willen we Charles en de stichting STOPhersentumoren.nl steunen zodat er meer onderzoek en betere behandeling mogelijk is.

Tijdens deze training zullen zowel fysieke als mentale, breinbrekende elementen aan bod komen. Bovendien sponsort Wilma Running leuke prijzen

Na afloop is een gezamenlijke afsluiting in de kantine van AV Unitas. Hier is ook de prijsuitreiking en kan onder het genot van een drankje en (zelfgebakken!) cake nog even nagepraat worden. De meeropbrengst in de kantine die avond wordt ook gedoneerd aan de stichting. Daarnaast zal er een collectebus staan waarin een vrijwillige bijdrage gedaan kan worden die volledig ten goede komt aan STOPhersentumoren.nl.

Wij hopen op een grote opkomst en dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor Charles maar óók voor de stichting STOPhersentumoren.nl!

Het is een geheel openbare actie, iedereen is van harte welkom!
Hopelijk tot vanavond dinsdag 3 december! 19.30u.

PS: Mochten er naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen zijn; neem dan gerust contact op, app of facebook: RunForBrains.TeamCharles

Nicole, Joeri, Chantal, Wilma,Charles.

Foto:©Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »