Amuse Tocht Sittard
Culinaire ontdekkingsreis door historisch Sittard
van 7 december. t/m 5 januari. 2020

Ook in 2019 kun je tijdens de Amuse tocht Sittard (7 dec. t/m 5 jan.) genieten van een tocht langs de culinaire parels van historisch Sittard. Onderweg zullen de deelnemende horecagelegenheden je verwennen met speciale winter amuses. De Amuse tocht Sittard is online bestelbaar of direct af te halen in de Visit Zuid-Limburg shop Sittard.

Amuse tocht Sittard
De Amuse Tocht Sittard is een stadswandeling langs de unieke plekken van historisch Sittard. De Amuse tocht Sittard kun je online bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/amusetochtsittard of verkrijgen aan de balie van de Visit Zuid-Limburg Shop Sittard (Rosmolenstraat 2) zodat je direct de gewenste tickets voor de amuses ontvangt. Online kun je aangegeven op welke dag je de Amuse tocht Sittard wil wandelen. Daarbij kun je zelf bepalen welke culinaire locaties je wenst te bezoeken. Hierdoor kun je je eigen wandelroute samenstellen. Om iedereen op weg te helpen staat op ieder amuse ticket sowieso een inspirerende route die langs alle culinaire locaties komt. Voor de ideale amuse tocht adviseren wij om minimaal 4 à 5 locaties te bezoeken. Met wie onderneem jij dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 7 december en 5 januari?

Praktische informatie Amuse tocht Sittard
De prijs van een amuse tijdens de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 2,50 per persoon per locatie. Bijvoorbeeld: je wenst in totaal met 4 personen drie culinaire locaties te bezoeken, dan zijn de totale kosten: 4 personen x (3 locaties x € 2,50) = € 30. Na de online bestelling ontvang je per locatie een e-ticket. In het geval van bovenstaand voorbeeld ontvang je 3 e-tickets, waarbij ieder ticket een waarde heeft van 4 amuses. Het ticket dien je als bewijs te tonen bij de betreffende locatie. Voor de planning is het wel een must om rekening te houden met de openingstijden van de door jou gekozen culinaire locaties. Meer informatie en direct bestellen kun je via www.visitzuidlimburg.nl/amusetochtsittard.

Onderstaande locaties doen mee met de Amuse tocht Sittard:

• Kloosterhotel MERICI
• De Vief Heringe
• De Limbourg
• Kafee de Kup
• Café Schtad Zitterd
• Café Dwaesj
• Cafe Ich en Dich
• Kop Sittard
• Gastrobar 1677

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen met 0900-555 9798 (€ 1,- p.g.), e-mailen naar info@visitzuidlimburg.nl of de website bezoeken via www.visitzuidlimburg.nl/amusetochtsittard. Een compleet overzicht van alle winterse activiteiten is te vinden op www.kerstinzuidlimburg.nl.

Rechtenvrije foto’s over de Amuse Tocht Sittard,/Historisch Sittard

Geef een reactie