Angstgegner BMR vormde gisteren geen enkele bedreiging voor de mannen van Dennis Voorst

Binnen 5 minuten had men al met 0-2 kunnen voorstaan maar zoals de weken er voor stond nu ook het vizier niet op scherp bij de SVN voorwaartsen.

Na 15 minuten opende Raúl Erkens de score door de doelman van BMR kansloos te laten. SVN/BtB consultancy had het betere van het spel maar zij lieten BMR terug in de wedstrijd komen door te zeer mee te gaan in hun spel. Na rust een zelfde spelbeeld met veel balbezit voor BMR maar de beste kansen voor SVN. Als SVN het beter had uit gespeeld dan was men al veel vlugger in veilige haven geweest.

Maar als men zelf onzorgvuldig is dan zou men wel eens kunnen rekenen op hulp van de tegenstander en zowaar dat gebeurde ook. Bryan Schachtschneider ging op links door en zocht de achterlijn op. Zijn voorzet werd door een verdediger van BMR dusdanig van richting veranderd dat deze zijn eigen doelman passeerde en de 0-2 liet aantekenen. Tien minuten voor tijd kon de doelman van BMR een vrij trap van Bryan Schachtschneider niet klemvast houden en was Rick Schmitz er als de kippen bij en scoorde hij uit de rebound de 0-3.

Zondag 15 december speelt SVN/BtB Consultancy de topper thuis tegen koploper RVU uit Rothem, aanvang van deze wedstrijd is 14:00 uur.