Op een zompige pratsjwei mochten we thuis aantreden tegen Bunde dat goed was gestart aan de competitie, maar daarna langzaam was weggezakt. We begonnen goed aan de wedstrijd en scoorden al vroeg. Kjell Kleijkers trok de bal terug en Ron Starmans drukte via het been van de verdediger af, waardoor de doelman kansloos was.

Niet veel later wisten we weer een mooie aanval op te zetten. Paul Consten lanceerde Jeroen Klinkenberg die vervolgens zijn man omspeelde en strak voorgaf op Michel van Dinther. Hij hoefde maar tegen de bal aan te lopen en af te ronden voor de 2-0. Een goede start, maar niet veel later moest Sander Smeets toch vissen. Een afgeketste doelpoging ging via het been van Coen Schlösser over hem heen en de gasten kregen weer vertrouwen. 2-1.

In het verdere verloop van de eerste helft kwamen we niet verder in de problemen, maar scoren lukte ook niet meer. Een kopbal van Jim Mijnes uit een corner van Ron werd gekeerd door de doelman en een andere corner van Ron vloog er door de wind bijna direct in, maar de keeper was alert. Kjell en Ron kwamen nog gevaarlijk voor de goal maar door ruzie met het veld kon niet afgedrukt worden. Ook Paul schoot nog op doel maar mikte naast. In de tweede helft begon Bunde gelijk met een lange bal welke door de wind gepakt werd en prompt bij de tweede paal door een aanvaller op de paal geschoten kon worden. We zochten naar een extra goal voor een ruimere marge en die vonden we. Ron gooide snel in, Kjell draaide goed zijn lichaam erin en kon terugleggen op Michel die goed afhaakte bij zijn verdediger en binnen schoot: 3-1.

Hierna kregen de gasten ook niet echt meer kansen maar ging bij ons ook de zuiverheid achteruit, mede doordat het veld steeds slechter te bespelen werd. We kregen wel wat kansjes maar een echte grote kans of misser viel niet meer te noteren. 3-1 winst en dus drie punten, met deze veldomstandigheden een prima resultaat.