Vanwege de ontbrekende verlichting bij Abdissenbosch was het startsignaal van de scheids een half uur eerder dan normaal. Tijdens de eerste helft was het voor de kijker een saaie wedstrijd. De bal werd constant tussen beide partijen heen er weer gespeeld, maar veel actie was er niet. Beide clubs hadden een paar kansen, maar deze werden niet benut. Na de eerste helft was de stand nog steeds 0-0.

Ook de tweede helft was niet anders dan de eerste helft. Al waren er wel wat meer kansen die niet werden benut. Uiteindelijk werd er toch gescoord. In de 73e minuut werd de stand 0-1 voor Neerbeek. Een gelijke stand was voor deze wedstrijd eerlijker geweest, maar de kansen van Abdissenbosch werden niet benut. De eindstand bleef 0-1.