foto Sandarijn Hilkhuijsen

Bam brood en meer is van alle markten thuis. Naast hun pure producten tijdens de lunch organiseert ze geregeld, ook buiten de reguliere uren om, iets feestelijks.

 

Zo is er een kerstbingo op ?VRIJDAG 13 DECEMBER? Samen met chef-kok Paul Scheffers (werkzaam op Hoeve de Geleenhof) gaat Bam op culinair niveau weer alles uit de kast halen, Janna Hilkhuijsen, een van de talentjes van Bam zal zich presenteren als een heuse Bingo Queen, Zij zal streng toezien op de gasten die een valse bingo eruit proberen te slepen. Een valse Bingo betekent afwassen!

Bam is zich steeds meer aan het profileren op het gebied van dagbesteding. Samen met jongeren, die binnen de maatschappij hard werken aan hun andere mogelijkheden, krijgen ze bij Bam een kans. Daarom wil Bam een deel van de opbrengst van deze kerstbingo dan ook graag doneren aan een stichting die onderzoek doet naar vormen van autisme. Dit in het kader van de kerstgedachte om te zorgen voor elkaar in deze maatschappij.

Hoe ziet de avond er uit: De deuren van BAM gaan open om 19:00. Om 19:30 serveren wij de eerste gang. In de pauze van elke gang wordt een ronde Bingo gespeeld. Kosten: 39.95 euro
Een hele gezellige avond uit dus!

Zin om te komen genieten? Meld je dan snel aan, want vol = vol.

GET LUCKY AND COME BINGO WITH US!
Bam brood en meer
Geleenstraat 72, 6411 HT Heerlen
Tel:06-11562308

Foto Sandarijn Hilkhuijsen

Geef een reactie