Hoofdmenu

Prinsenpaar Twan 1 en Monique 1 van CV de Klotsköppen v.h. kasteel

Hierbij willen we u voorstellen aan ons eerste prinsenpaar Twan 1 en Monique 1

Twan en Monique zijn echte carnavalisten in hart en nieren . Om hun passie voor carnaval nog verder uit te dragen zijn ze op 11/11/2019 in het huwelijksbootje gestapt om vervolgens op 16/11/2019 als eerste prinsenpaar uitgeroepen te worden bij CV de Klotsköppen van het kasteel.
Twan is in het dagelijks leven actief in de verhuiswereld bij Wiermans Verhuizingen. Het verenigingsleven is hem ook niet vreemd als actief lid bij Passart-VKC en JCV Gebrook is hij de spil achter het organiseren van allerlei activiteiten. Bij JCV Gebrook weet hij ook nog zijn zangtalenten ten gehore te brengen. Twan zijn hobby’s zijn Carvanal natuurlijk, voetbal jeugd en veal kalle daar is hij ook goed in .
Monique is in het dagelijks leven werkzaam bij een woningcoöperatie . Verder is Monique de grote kracht achter Twan. Monique besteed haar vrije tijd dan graag aan carnavalsactiviteiten , bioscoopje pakken en stappen met haar collega’s en vriendinnen.

Tekst en Foto Prinsenpaar Twan 1 en Monique 1 van CV de Klotsköppen v.h. kasteel/Fabienne Vroemen(Volgend nieuwsbericht) »