Hoofdmenu

6e kerstmannenloop heerlen / gratis sporten voor kids met een beperking

Met gepaste trots presenteren wij de inmiddels 6e editie van de Kerstmannenloop Heerlen.
Tegen de stroom in ( Santarun maastricht was na 2 edities ter ziele) en gestart in een tijd dat er met Kerst in Heerlen nauwelijks iets te doen was zijn wij gestart om Heerlen sfeervol rood te laten kleuren.

Ieder jaar heeft de Kerstmannenloop Heerlen trouwe deelnemers waarbij we zelfs een grote groep uit aken en omgeving aan ons hebben weten te binden. Een betere reclame voor Heerlen als koopstad kunnen we ons niet wensen toch?

Sinds vorig jaar maakt de organiserende stichting Foras zich sterk om sporten / bewegen voor kids met een beperking breder mogelijk te maken. Zo heeft de organisatie dit jaar besloten om deze kids gratis te laten deelnemen. Zo hopen we de drempel te verlagen voor ouders van deze kinderen om vooral gezellig samen te bewegen en het leren genieten van sport en spel.

Gedurende het jaar biedt Foras! deze trainingen ook aan. Kijk voor meer informatie op www.kerstmannenloopheerlen.nl en wandel of ren mee voor het goede doel!

Op www.forasevents.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor de sportactiviteiten voor de kids met een beperking, of zoals wij torts zeggen kids met mogelijkheden want sport beperkt geen enkel kind.

Archief Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock