Hoofdmenu

Philomena Chevremont en Janine Kitzen strelen de zinnen met een Christmas Dream

 

 

Zondag 22 december betoveren de Koninklijke Harmonie Sint Philomena en de internationaal bekende Kerkraadse sopraan Janine Kitzen met een Christmas Dream concert op Kasteel Erenstein, in Kerkrade. Christmas Dream is een mix van stemmige en moderne kerstmuziek. Aanvang is 19.30.
Kate McGowan, in ‘De musical Titanic’ of Maury Yeston, geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties in de RAI, Amsterdam, Christine.

De hoofdrol (1st cast), in de musical ‘Das Phantom der Oper’ van Andrew Lloyd Webber in het Palladium Theater (SI-Centrum) te Stuttgart bij Stage Entertainment Duitsland (Joop van den Ende). Zerlina. Hoofdrol in de opera ’Don Giovanni’ van W.A. Mozart tijdens Monschau Klassik in samenwerking met de ‘Kammeroper Köln’ en de ‘Kölner Symphoniker’ of tour producties van het ‘Vlaams Muziek Theater’ België met hoofdrollen als Mascha, in ‘Der Zarewitsch’ van Franz Lehár, Juliska, in ‘Maske in Blau’ van Fred Raymond, Stasi, in ‘Die Csárdásfürstin’ van Emmerich Kálmán, Juliette, in ‘De Graaf van Luxemburg’ van Franz Lehár en Ottilie in ‘Im Weissen Rössl’ van Ralph Benatzky illustreren de veelzijdigheid van de in Kerkrade opgegroeide Janine Kitzen, die actueel hard werkt aan een nieuw bijzonder album.

Kaarten voor dit muzikaal evenement kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij Leeskunst, Hoofdstraat 2,Kerkrade, Tabakspeciaalzaak Meertens, Zonstraat 75, Kerkrade, Sigarenzaak Meertens, Poststraat 14, Kerkrade, A Jenne Sjlaagboom, Markt 53A, Kerkrade en Café-Zaal Kloth, Chevremontstaat 68, Kerkrade. Het is ook mogelijk om kaarten te bestellen via secretariaatphilomena@ziggo.nl.

Foto geleverd door Torena Publiciteit