Hoofdmenu

Glazen Huis Koraal haalt 6100,- op

De dj’s van het Glazen Huis van Koraal hebben een recordbedrag van 6100 euro opgehaald.

De dj’s werden vrijdag opgesloten door Tisjeboy Jay en maakte drie dagen lang radio in een Glazen Huis. De bijzondere inzamelingsactie waarbij DJ’s van Koraal drie dagen lang live vanuit het Glazen Huis voor entertainment zorgde met ondersteuning van meerdere artiesten die hiervoor belangeloos live kwamen optreden. Tijdens deze drie dagen was het mogelijk om een donatie te doen door een plaatje aan te vragen. Daarnaast vonden er rondom het Glazen Huis allerlei activiteiten plaats ten gunste van het goede doel.

Zondagavond werd het recordeindbedrag van 6100,- door burgemeester Raymond Vlecken en directrice Lone Linssen bekend gemaakt. Het doel van de actie dit jaar was om geld op te halen voor IPTV kastjes voor op elke woongroep van Koraal Parkstad – Op de Bies & Gastenhof. Hierdoor kunnen ze de (live) uitzendingen van Koraal Media ontvangen.

Foto:©Parkstad Actueel