Roger André is ook komend seizoen hoofdtrainer van FC Hoensbroek. De club en trainer kwamen een contractverlenging van minimaal 1 seizoen overeen.

Dit seizoen begon de 55-jarige André aan zijn 2e termijn als hoofdtrainer bij de “Blauw-Witten” uit Hoensbroek. Reeds eerder was hij van het seizoen 2014 tm 2018 4 seizoenen succesvol in dienst van Hoensbroek. Roger André en FC Hoensbroek waren uiteraard zeer blij met de contractverlenging. Roger André: Ik ben uiteraard zeer content, dat ik ook komend seizoen de hoofdtrainer ben van deze mooie, warme club. Na 2 achtereenvolgende degradaties is het 1e elftal op dit moment terug te vinden in de 3e klasse.

Ook dit seizoen zijn de prestaties nogal wisselvallig. Desondanks zie ik nog genoeg perspectief en groeipotentie binnen deze groep en de vereniging. De groep maakt iedere week weer stappen vooruit. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze om bij te tekenen.
FC Hoensbroek kan zich helemaal vinden in de woorden van Roger André. Voor ons is hij op dit moment de juiste man op de juiste plek om met deze jonge groep weer de weg naar boven te vinden.

Foto FC Hoensbroek

Geef een reactie