Openingstijden & afval rond de feestdagen

Afwijkende openingstijden
Alle Rd4-locaties (het hoofdkantoor, de milieuparken en de kringloopwinkels) sluiten op vrijdag 20 december, dinsdag 24 december en dinsdag 31 december om 15.00 uur.

Het Rd4-milieupark in Margraten is op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december de gehele dag gesloten.
Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn alle Rd4-locaties gesloten.
Afvalinzameling Kerst en Oud & Nieuw
Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag wordt geen afval aan huis ingezameld. Raadpleeg uw afvalkalender in de Milieu App of via www.rd4.nl/afvalkalender voor de juiste inzameldagen rond de feestdagen.
Tip: activeer het alarm in de Milieu App zodat u een melding ontvangt vóór elke inzameldag.
Aanbieden bij verzamelcontainers rond de feestdagen
Rond de feestdagen kan het voorkomen dat verzamelcontainers voor glas, papier en textiel eerder vol raken. Het is daarom wenselijk om in deze periode het aanbieden van afval in de verzamelcontainers zoveel mogelijk buiten het weekend en de feestdagen om te doen. Wanneer een container vol is, neemt u uw afval dan weer mee naar huis en probeer het later nog een keer. Het is verboden om afval naast de container te plaatsen, u kunt hiervoor een boete ontvangen.
Sluiting ondergrondse afvalcontainers rond Oud & Nieuw


Om brandstichting te voorkomen, worden de papier- en textielcontainers op dinsdag 31 december 2019 afgesloten. In de loop van donderdag 2 januari 2020 worden de containers weer opengesteld.

https://www.rd4.nl/inwoners/algemeen/afvalkalender

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie