Hoofdmenu

Yannick Bouts nieuwe directeur-gastheer La Butte aux Bois

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van Domaine La Butte aux Bois in Lanaken ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur – gastheer.
Bouts lijkt een logische keuze voor de Maastrichtse familie Bullens, eigenaar van het 5-sterren Superior Hotel La Butte aux Bois, het gerenommeerde tweesterren Restaurant La Source en Spa Retreat ‘La Forê. De 40-jarige Limburger (afkomstig uit Hasselt) heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem.Na de opening en het management van een prestigieus hotelproject ´Tafelrond – The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, keert Yannick Bouts nu terug naar Limburg. Het 5-sterren Superior Hotel ´Domaine La Butte aux Bois´ wordt zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt. Hij staat te trappelen om de gasten van het gerenommeerde Restaurant La Source en Spa Retreat ‘La Forêt´ persoonlijk te begroeten.

Foto Domaine La Butte aux Bois in Lanaken

 

Marc Alofs langjarig inwoner van Schinnen draagt dus de fakkel over. Elf jaar lang gaf hij leiding gegeven aan het verwenteam van La Butte. Met enorme toewijding, energie en passie heeft Marc Alofs velen om zich heen geïnspireerd om het Domaine naar het prachtige niveau te tillen waar het zich nu bevindt. De familie Bullens is hem hier zeer erkentelijk voor.

De nieuwe uitdaging voor Marc Alofs situeert zich in Antwerpen. In het historische hart van de stad neemt hij daar de opening en het management van het luxueus horecaproject ´Botanic Antwerp´ op zich.

Foto van Marc Alof/ Domaine La Butte aux Bois in Lanaken