CV de Vlavrèters zoek naar nieuwe leden voor die Jeugdcommissie!

Na heel veel gezellige carnavalsuurtjes met de jeugd van Welten-Benzenrade, gaat een aantal leden afscheid nemen van onze Jeugdcommissie. CV de Vlavrèters is daarom op zoek naar nieuwe leden voor die Jeugdcommissie!

Als lid van de jeugdcommissie vier je vanaf de proclamatie van Jeugdprins en Bloemenmeisje, in het tweede weekend van januari, lekker veel vastelaovend. Daarnaast draag je echter ook je eigen steentje bij aan het jeugdcarnaval in Welten-Benzenrade. Tijdens het carnavalsseizoen help je daarom mee met de organisatie van de jeugdactiviteiten van CV de Vlavrèters, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sint Maartensviering, de Jeugdrevue, Sjpringmiddig en natuurlijk de optocht. Daar houdt het nog niet mee op want als lid van Jeugdcommissie ga je, in de weekenden na hun proclamatie, enkele keren met onze eigen Jeugdprins, Bloemenmeisje en hun Jeugdraad van 11 op bezoek bij andere carnavalsverenigingen om ook daar, naast de formelere plichtplegingen, samen feest te vieren. Kortom een afwisselend seizoen met veel carnaval.

Dat je van carnaval houdt is misschien wel het belangrijkste als lid van onze Jeugdcommissie. Wanneer je het bovendien ook leuk vindt om een enthousiaste groep kinderen uit groep 6 te begeleiden en voor hen leuke activiteiten te organiseren, neem dan eens contact op met Jos of Monique Luijten. (e-mail: jmluijten@ziggo.nl of tel. 0641199451).

Fotobewerking Lucho Carreno

Geef een reactie