Hoofdmenu

Theater aan het Vrijthof nieuwe locatie tijdens Museumnacht

 

 

 

Vrijdag 17 april is een datum om nu al in de agenda op te slaan. De vijfde editie van Museumnacht Maastricht belooft namelijk een spectaculaire Art Night Out te worden. 13 Art venues – waaronder voor het eerst ook Theater aan het Vrijthof – brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven. Met één ticket kun je genieten van spraakmakende collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music en nog veel meer. Het is bijna een kunst op zich om al dat bijzondere kunstzinnige te ervaren. Daarom opent  Museummacht Maastricht tijdens de eerste lustrumeditie de deuren een uur eerder lees om 19:00!

 

Vrijdag 17 april| 5 jaar Museumnacht Maastricht
19:00 – 01:00 | Afterparty 00:00 – 05:00 

Prijswinnende dansvoorstelling in Theater aan het Vrijthof tijdens Museumnacht

Het volledige jubileum-programma verschijnt vanaf februari 2020 online. Houd de website en social media van Museumnacht in de gaten voor updates.

Het programma van Theater aan het Vrijthof is wél reeds bekend. Het theater brengt als nieuwe Museumnachtlocatie onvergetelijke performances. Verwacht een uitzonderlijke avond vol hypnotiserende bewegingen, grensverleggende intimiteit, onconventionele tonen, hartverwarmende klanken en uitnodigend gelach, met als een van de hoogtepunten de dansvoorstelling The Way You Sound Tonight van de Amsterdamse theatermaker Arno Schuitemaker, winnaar van de prestigieuze Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie 2019’.

 

Vrijdag 17 april| 5 jaar Museumnacht Maastricht
19:00 – 01:00 | Afterparty 00:00 – 05:00 

 

Meer informatie: www.theateraanhetvrijthof.nl www.twitter.com/theatervrijthof | www.facebook.com/theatervrijthof

Tekst Carina Jager(Volgend nieuwsbericht) »