Hoofdmenu

Joëllo Vos nieuwe prins van V.V. De Eekheuëre

Zaterdag 11 januari werd Joëllo Vos geproclameerd in Hotel Van der Valk. Joëllo woont sinds afgelopen november samen met zijn vriendin Maartje Wolters in het Eikenderveld. Hij is 29 jaar, werkt als souschef in het Amrath hotel in Born. In zijn vrije tijd gaat hij graag een drankje doen met vrienden en familie, houdt hij wel van een potje bowlen en staat hij uiteraard graag in de keuken. Buiten de Raad van Elf van De Eekheuëre is hij in 2019 ook lid geworden van CV Der Neu Generasie.

Het programma startte zaterdag vroeg met het afscheid van Bas (Ortmans) I, die samen met zijn adjudanten Rik en Koen een prachtig seizoen heeft beleefd. Onder toeziend oog van een voetbalteam van de Aod-Prinse nam Bas afscheid! Daarna werden drie proclamatie- attributen de zaal in gereden. Na het aftellen van jonkheedprins Ryan I en bloemenmeisje Lynn, presenteerde Prins Joëllo I zich recht uit het hart. Zijn  adjudanten Christiaan Koks en Bas Wolters zullen hem dit carnavalseizoen begeleiden.

Er werd nog tot in de late uurtjes feest gevierd, waarna er een punt gezet achter de eerste grote activiteit van 2020.

Foto:©Parkstad Actueel, meer foto’s klik hier.