Hoofdmenu

Poppentheater Koekla speelt ‘Masha en de beer’ in Theater Landgraaf

Zondag 2 februari 2020

Locatie: Theater Landgraaf

Aanvang: 14.30 uur

Leeftijd: 3 jaar t/m 6 jaar

Entree: € 6,50

Voorverkoop: € 5,50

 

Het verhaal:. Masha is een vrolijk en kwiek meisje dat zich graag overal mee bemoeit. Haar beste vriend is… een beer! Een grote bruine beer die het circus is ontvlucht en in het bos is komen wonen. Hij vindt het daar lekker rustig, maar soms is hij ook wel erg eenzaam. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos!

De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. Met prachtige poppen en wondermooie muziek belooft het een feest voor jong (vanaf 3 jaar) en oud te worden.

Over Koekla: Koekla is een reizend poppentheater uit Edam. Het gezelschap maakt sinds 2000 prachtige kindervoorstellingen. Deze zijn vaak bewerkingen van sprookjes. De optredens spelen zich af in fraaie decors. Belichting, geluideffecten en muziek zorgen voor magische sferen, verrassing en speelse details. Professioneel vervaardigde poppen zijn innemende en levendige personages en maken van iedere voorstelling een heerlijke belevenis vol met positieve energie. Christina Boukova is de poppenspeelster en actrice, terwijl haar partner Gilian Dierdorp de audiovisuele begeleiding verzorgt. De kunstvorm van het poppenspel wordt door Koekla gekoesterd en uitgedragen. Alles draait om de kinderen (en volwassenen) een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Geen wonder dat Poppentheater Koekla een graag geziene gast is in Theater Landgraaf; zij heeft reeds een schare fans opgebouwd van jong tot oud.  Vandaar het advies: reserveer tijdig!

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.www.theaterlandgraaf.nl