Hoofdmenu

ParkCity Live Festival opnieuw in recordtempo uitverkocht

 

 

De tickets van het populaire regionale festival ParkCity Live vlogen vanmorgen als zoete broodjes over de toonbank. Zowel op internet als aan de kassa aan het Bekkerveldpark in Heerlen waren alle tickets van het tweedaagse festival op zaterdag 4 en zondag 5 juni kort na de start van de verkoop om 10.00 uur volledig uitverkocht. Enkel voor het sponsor- en relatiedek zijn nog enkele plaatsen verkrijgbaar. Het hernieuwde verkoopsucces is geen verrassing.  ParkCity Live biedt de laatste jaren een ijzersterk  programma. Een programma dat zich kan inmiddels meten met Pinkpop, dat jarenlang in een andere beduidende hoger league opereerde. Veel festivalganger in Parkstad en regio geven  ook vanwege de ambiance de voorkeur aan het intieme en lommerrijke Bekkerveldpark.

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock