Hoofdmenu

Ties en Liza nieuwe jeudgpaar bij V.V. De Eekheuëre

Op zondag 19 januari heeft V.V. De Eekheuëre een nieuw jeugdpaar geproclameerd. Na het afscheid van Jònkheedsprins Devin I en Blòmmemeëdje Lynn I, zijn Ties Reinders en Liza Vermeulen uitgeroepen tot de nieuwe Jònkheedsprins en Blòmmemeëdje van V.V. De Eekheuëre . Samen met Joëllo I gaan zij er een TOP carnavalseizoen van maken.

Ties is de 9 jarige zoon van Sandra en Raymond Reinders en de broer van Thijmen. Ze wonen aan de Bekkerweg. Ties zit in groep 5 van de Tarcisiusschool bij meester Gilles en juffrouw Michelle. Zijn grootste hobby’s zijn voetballen bij RKSV Bekkerveld en gamen.

Liza is 8 jaar en de dochter van Tatjana en Frans Vermeulen. Haar zusje heet Maud. Zij wonen in de Hofmeierstraat in het Eikenderveld. Liza zit in groep 4b van de Tarcisiusschool bij meester Patrick en juf Monique. Ze vindt de Sport BSO in Bekkerveld leuk en ze houdt van fietsen, tekenen en knutselen. Bovendien is ze gek op haar nieuwe hamster Flits.

Zondagmiddag 26 januari a.s. vanaf 14.11 uur jeugdreceptie in Café De Pancraat.

Foto’s:©Parkstad Actueel