Finalisten Parksjtad Leedjes Konkoer 2020 bekend Gemeenschapshuis Heksenberg voor 1e maal gastheer van dit evenement

 

 

Zaterdag 8 februari is gemeenschapshuis Heksenberg/Heerlen Hei Grindelweg 84 voor de 1e maal in haar nu ruim 55 jarig bestaan gastheer van dit geweldig muzikaal “Vasteloavends-evenement”. Dit onder de benaming Parksjtad Leedjes Konkoer 2020, na het LVK het belangrijkste leedjeskonkoers in Limburg. Natuurlijk de vraag waarom de PLK- organisatie nu gekozen heeft voor het Heksenbergse gemeenschapshuis in deze Vasteloavensperiode. Welnu, doordat ex-prins Sám l (Smits) van de “Verein” organisator van het PLK is, lag het voor de hand dat hij zou trachten om het PLK naar Heksenberg te halen. Dat dit, met dank aan Sam, gelukt is mag dus nu overduidelijk blijken. Buiten de finalisten zal ook de lokale Tv-zender Z nws aanwezig zijn om verslag te doen. Dus staat Sjpasseberg en ook haar gemeenschapshuis volop in de media-picture aangaande de titel FINALIST PLK 2020.

 

Tot eind 2019 hadden de artiesten in Parkstad de tijd om zich in te schrijven voor het Parksjtad Leedjes Konkoer, zodat in de tweede week van januari de juryleden de liedjes konden beoordelen. Ieder jaar wordt het moeilijker voor de jury om een keuze te maken tussen alle inschrijvingen, want het niveau van de ingezonden liedjes wordt ieder jaar hoger!
De in totaal 42 ingestuurde liedjes werden  teruggebracht naar 22 finalisten die op 8 februari strijden in de finale van het PLK.

Ook u kunt hierbij aanwezig zijn. Ga naar de website www.plk2020.nl en bemachtig uw tickets voor deze geweldige avond.

Foto Callie Steijaert

 

Geef een reactie