Samenwerkingsovereenkomsten Open Club Klimmen

Afgelopen woensdag 22 januari is een belangrijke stap gezet in de aanloop naar de Open Club Klimmen. Gemeente Voerendaal heeft met de hoofdgebruikers van het project een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om de samenwerking te bekrachtigen. De partijen spreken hiermee met duidelijkheid en zekerheid uit dat zij zullen deelnemen in de Open Club Klimmen en dat zij ruimten in de Open Club Klimmen gaan afnemen.

Wethouder Ruud Braun tekende namens de gemeente Voerendaal de overeenkomsten: “Met deze samenwerkingsovereenkomsten laten de partners hun vertrouwen en commitment zien ten aanzien van het project Open Club Klimmen. Met deze stap is een solide basis gevormd, ook om de inhoudelijke en programmatische samenwerking verder uit te werken in de aanloop naar de Open Club!”.

De volgende partners zullen vaste gebruikers van de Open Club Klimmen vormen: – INNOVO (basisonderwijs) – Humankind (kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang). – Bibliotheek Kerkrade e.o. (bibliotheekwerk). – Cicero zorggroep (dagbesteding). – MeanderGroep (wijkverzorging- en verpleging). – Fysiotherapie Keijsers (fysiotherapie) – PUUR JONG (psychologie en outdoorcoaching) – VV Hellas (voetbalclub) – TV Klimmen (tennisclub) – Gemeente Voerendaal (de Burgerij)

Foto Stan Keulen

Geef een reactie