Na een dikke maand winterstop en veel geleverde arbeid in oefenwedstrijden mochten de mannen van Martin Kremers op zondag 26 januari weer eens voor een officiële wedstrijd aantreden. Het zonnetje scheen overvloedig en dus waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbalzondag.
De thuisploeg startte zeer fel aan de wedstrijd en nam gelijk het heft in handen. Na een aantal goede kansen voor de thuisploeg die niet besteed waren aan de aanvallers, kreeg WDZ wat hulp van de tegenstander. Een voorzet van Stijn Brands werd niet goed verwerkt en verdween in eigen doel. Hierna volgde snel de 2-0 van Max van der Linden, die een verlengde hoekschop bij de tweede paal kon afmaken. WDZ domineerde de wedstrijd en dit resulteerde voor het rustsignaal dan ook in de 3-0.

Marc Schröder onderschepte de bal op het middenveld en stuurde Max van der Linden diep, die de keeper omspeelde en zo zijn tweede doelpunt van de middag maakte. De opdracht voor de tweede helft was duidelijk: niks weggeven en de score eventueel uitbouwen. Ongeveer een kwartier na rust werd de marge vergroot. Een voorzet van de rechterkant kon niet fatsoenlijk weggewerkt worden en Jop Bleijlevens reageerde adequaat door de bal in de lange hoek te schuiven: 4-0. Ook in de tweede helft was WDZ heer en meester, maar helaas viel er toch een tegendoelpunt te noteren. Een van richting veranderde bal plus de verraderlijke stuit waren keeper Bas te Vreede te machtig en zo stond het 4-1.

De marge van 4 doelpunten werd snel daarna weer hersteld door Jeroen Hünen, die een teruggelegde bal keurig van dichtbij binnen kopte. De mannen in wit-zwart bleven de aanval zoeken. Ruben van Vark werd bereikt in de diepte en scoorde koelbloedig de 6-1. Het slotakkoord was voor Stijn Brands, die de 7-1 met een subtiel buitenkantje rechts tegen de touwen schoot. Niet alleen het doelpunt was mooi, ook zijn acrobatische viering was van hoogstaande kwaliteit.

Op naar volgende week, als het vlaggenschip van WDZ op bezoek mag bij RKASV.