Hoofdmenu

Zondag 16 februari Sportclub Jekerdal – SVN BtB Consultancy

Na storm Ciara leek het er begin deze week even op dat komend weekend de volgende storm (Dennis) opnieuw roet in het eten zou gaan gooien voor wat betreft het amateurvoetbal op de zondag. De laatste nieuwsberichten wijzen er echter op dat de storm in onze provincie veel minder heftig zal zijn dan verwacht was bij Ciara. Dus is de kans groot dat alle voetballiefhebbers een bezoek aan de Ikea weer kunnen inwisselen voor een plekje langs de lijn. Voor SVN staat het uitduel tegen Sportclub Jekerdal op het programma. De promovendus uit Maastricht staat momenteel op de achtste plaats op de ranglijst. Eerder dit seizoen troffen beide teams elkaar in Landgraaf. Toen wist SVN, door drie doelpunten van Raùl Erkens, op overtuigende wijze te winnen van Jekerdal. Achter koploper RVU strijdt SVN met vier andere teams om de tweede plek op de ranglijst. Daarnaast is SVN nog steeds in de race voor de winst in de tweede periode.

SVN 2 speelt zondag in Landgraaf tegen Brunssum 3. Deze wedstrijd begint om 11:00 uur.

Foto SVN/BtB Consultancy