Hoofdmenu

Vrijwilligers gezocht!

Voor de BuurtBus zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) voor de vrijdag. Ook zijn we op zoek naar chauffeurs die af en toe willen invallen als er geen chauffeur beschikbaar is. Dat kan zijn op de dagen dat de bus rijdt, dinsdag t/m zaterdag.

De BuurtBus wordt ingezet om mensen thuis op te halen en naar De Burgerijen te brengen. Ook wordt de bus ingezet om boodschappen te doen met mensen die niet meer in staat zijn dit zelfstandig te doen. Ben je vriendelijk, rustig, sociaal invoelend én natuurlijk in het bezit van het rijbewijs? Vind je het daarnaast heerlijk om op de weg te zijn? Neem dan gerust contact op om alles te weten te komen over deze functie! Bel met Josien Tillmanns via telefoon: 06-30 57 79 51 of via e-mail: josien.tillmanns@voerendaal.nl.

Foto Gemeente Voerendaal