Gezien de laatste ontwikkelingen rondom COVID-19, is besloten dat de Enexis Huis Groene Loper Run op 13 april 2020 geen doorgang vindt, maar verplaatst wordt naar een andere datum later dit jaar. Dit besluit is genomen op basis van de maatregelen en richtlijnen die door de Nederlandse Regering en het RIVM zijn afgekondigd.

 

We betreuren dit besluit en begrijpen dat dit een enorme tegenvaller is voor onze deelnemers die zich al hebben ingeschreven. Daarnaast is het jammer voor toeschouwers, medewerkers, vrijwilligers, sponsoren en andere partners, maar we hebben een enorme verantwoordelijkheid naar elkaar. De gezondheid en veiligheid van ons allemaal staat voorop.

De komende periode blijven wij als Extra Leisure, organisator van de Enexis Huis Groene Loper Run, de situatie monitoren en proberen wij samen met lokale en landelijke overheden, gezondheidsinstanties, leveranciers, vrijwilligers en andere stakeholders een datum later dit jaar te vinden. De uitkomst hiervan wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd via onze website, nieuwsbrief en sociale media. Je huidige inschrijving blijft dus geldig in 2020. Blijf vooral trainen; op verantwoorde wijze!

Tot slot, door de laatste ontwikkelingen betekent ook dat onze oefenlopen op 22 maart en 5 april geen doorgang vinden. Wij hopen op jullie begrip en vertrouwen erop jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Foto Extra Leisure,.Organisator Enexis Huis Groene Loper Run

Geef een reactie