Hoofdmenu

Geef nu jouw TOP 90 door!

Op  website van FC Kerkrade West staat vanaf nu een menu-item genaamd “90 jaar”. Hier is alle informatie te vinden m.b.t. ons 90-jarig bestaansfeest dat zal plaatsvinden op 28, 29 en 30 augustus.

Tevens kun je vanaf nu jouw TOP 90 doorgeven. Dit kun je doen door op de button “geef hier jouw TOP 90 door” te klikken. Ook deze button is te vinden onder het menu-item “90 jaar” en verderop in dit nieuwsbericht. Lees meer over de start van het 90-jarig bestaansfeest van FC Kerkrade-West door op de link te klikken!

 

TOP 90

 

Zoals jullie ongetwijfeld weten vieren wij in het weekend van 28 t/m 30 augustus het 90-jarig bestaansfeest van FCKW. Hieronder staat de poster, waarop de activiteiten van dit weekend te zien zijn. Echter op 22 augustus zullen we een aftrap geven voor dit weekend door een TOP 90 te draaien die door JULLIE zal worden samengesteld. De bedoeling is gelijk aan de Top 2000 van Radio 2 tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Dus m.a.w. JULLIE EIGEN SAMENGESTELDE TOP 90 muziek zal op 22 augustus worden gedraaid op de aftrapdag voor het 90 jarig bestaansfeest.

De bedoeling is dat IEDER die FC Kerkrade-West een warm hart toedraagt  één lijst mag opsturen met haar/zijn top 10 lijst. De sluitingsdatum voor het inzenden is 1 augustus 2020. Daarna zullen van ALLE inzendingen een TOP 90 worden samengesteld. De UNIEKE top 90 lijst zal dan vanaf 16.00 uur worden gedraaid in de kantine en indien alles volgens planning verloopt dan zal om 01.00 uur nummer 1 gedraaid worden.

Op deze lijst mag van alles vermeld worden, maar zoals reeds aangegeven één lijst per persoon en je mag bij één nummer aangeven waarom je dit een speciaal nummer voor jouw is. We hopen natuurlijk dat heel veel leden deze lijst invullen en dan zullen we zien wat de muzikale smaak van FC Kerkrade-West is! Het spreekt vanzelf dat je ook minder nummers mag invullen op de lijst en de volgorde op je lijst is NIET uitslag bepalend.

GEEF HIER JOUW TOP 90 DOOR!

Tevens zullen wij op deze aftrapdag (22 augustus) de start-of-seasons party organiseren, waarbij niet alleen de senioren zich zullen voorstellen ,maar ook ALLE jeugdteams. Over de precieze invulling van deze dag volgt later nog meer info.

Blijf allemaal gezond en volg zoveel mogelijk de instructies van de regering om zoveel mogelijk binnen te blijven en het contact met andere zoveel mogelijk te vermijden.

Klik hier voor de link naar de pagina over het 90-jarig bestaansfeest van FC Kerkrade-West

Foto en tekst FC Kerkrade West


« (Vorig nieuwsbericht)