Hoofdmenu

Abdijhotel, restaurant en conferentieoord gesloten tot 1 juni 2020!

Als maatregel tegen de verspreiding van het Corona-virus heeft de Nederlandse regering maandagavond besloten dat er geen bijeenkomsten mogen plaatsvinden tot 1 juni 2020. Derhalve is ons hotel, restaurant en conferentieoord gesloten tot 1 juni. Een eerdere openstelling is alleen mogelijk als de regering de huidige maatregelen voor 1 juni versoepelt.

Heb je bij ons een reservering (t/m 31 mei), dan nemen wij z.s.m contact op. Uiteraard zoeken we samen naar een oplossing om de reservering te verplaatsen; de afdeling Reserveringen is van maandag tot en met vrijdag per mail (info@rolduc.com) bereikbaar.

De Receptie van onze abdij is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 045-5466888.

Wij houden jullie via deze FB-pagina en onze website op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Wij wensen iedereen sterkte voor de komende en onzekere tijd. Wij hopen dat dit snel achter de rug is en dat we onze gasten snel weer kunnen ontvangen op de manier die jullie van ons gewend zijn!

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)