Hopelijk verkeren jullie nog allemaal in goede gezondheid. Geïnspireerd door het geweldige mooie bericht van onze wedstrijdsecretaris Roger de Groot op FB wil ik ook graag een woordje tot jullie richten.

Helaas zijn mijn woorden niet zo kleurrijk en amusant als die van Roger. Mijn aan jullie gerichte woorden zijn van een zeer bezorgde voorzitter. Ik ben mij er van bewust dat jullie het allemaal moeilijk hebben. Het werk, de school, privé en sportief zijn op dit moment geen lolletje en om alles op de rails te houden vergt veel geduld, energie en verdraagzaamheid.

Hoe het verder moet met onze vereniging is een groot vraagteken. Sportief gezien mogen we niet klagen. Financieel is een ander verhaal. Wij zijn blij als wij dit seizoen goed kunnen afsluiten. Helaas zijn veel activiteiten die gepland stonden door deze crisis niet meer haalbaar. Vooral een groot probleem is er voor onze nieuwe PR groep. Zij waren vol goede moed met oude en nieuwe sponsoren aan het praten en het resultaat zou veel belovend zijn.

Voor hun heeft deze crisis gegarandeerd een geweldige terugslag. Daar komt bij dat Makelaardij H. Leenen zijn contract als Hoofdsponsor niet verlengt. Wij hebben uiteraard begrip voor deze stap en zijn hun dankbaar voor hun jarenlange sponsoring. Zij blijven wel als gewone sponsor bij de vereniging betrokken.

Een positief punt is de verlenging van het ING sponsorschap, maar helaas met de helft van het huidige sponsorbedrag. Jullie zullen begrijpen dat het veel goede moed en energie gaat kosten om onze vereniging op de been te houden. Het zou triest zijn als wij onze deuren zouden moeten sluiten.

Om dit te voorkomen hebben wij iedereen hard nodig en als bestuur hopen wij, dat wij op jullie kunnen rekenen, het is tenslotte ook jullie club. Met een brok in mijn keel wens ik jullie allemaal het beste en tot ziens bij ons clubje.

Namens het bestuur
jullie voorzitter
Cor Gubbels

Tekst Sporting Heerlen en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie