Alle speeltuinen in Brunssum blijven voorlopig dicht..De speeltuinen zouden opengaan tijdens het Paasweekend. In overleg met de gemeente is besloten om de speeltuinen in ieder geval dicht te houden tot en met dinsdag 28 april 2020.

Dit besluit is genomen als onderdeel van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. De beheerders van de speeltuinen benadrukken dat ze tot dit besluit zijn gekomen omdat het bieden van een veilige speelomgeving voor kinderen en bezoekers altijd voorop dient te staan. Onder de huidige omstandigheden kan dit niet gegarandeerd worden. De gemeente Brunssum respecteert en ondersteunt dit besluit.

 

De openstelling is in ieder geval uitgesteld tot en met dinsdag 28 april. Zodra de omstandigheden een openstelling toelaten, zal dit bekend worden gemaakt.

De openbare speelplekken in de gemeente Brunssum blijven overigens wel gewoon open en toegankelijk voor spelende kinderen en hun begeleiders. Wel dienen gebruikers en bezoekers van de speelplekken de regels die zijn afgekondigd vanwege de coronacrisis strikt na te leven.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie