Hand in hand tijdens Koningsdag met BAS samen actief

 

Vanwege de coronamaatregelen gaan de Koningsspelen dit jaar niet door. Maar Ben Bizzie kan natuurlijk niet de hele dag stil blijven zitten. Hij heeft daarom samen met de beweegcoaches van BAS samen actief allemaal leuke en sportieve dingen bedacht voor jong en oud om mee te doen. In heel Simpelveld brengt Ben Bizzie zo veel kinderen en ouderen samen én op gepaste afstand in beweging op vrijdag 24 april.

 

Koningsweek. Ben Bizzie heeft veel leuks in petto! De beweegcoach Ken heeft er zin in. “De hele week kunnen kinderen lekker creatief en sportief aan de slag. Zoals oefenen voor de Ben Bizzie Dans of het maken van de mooiste Handcreaties. Veel staat in het teken van het thema hand in hand, ook al kunnen we nu niet elkaars handen vasthouden. Iedereen kan meedoen, zodat we samen én op gepaste afstand in beweging komen”, vertelt Ken.

Ben Bizzie Koningsspelen Live. “We sluiten de week op vrijdag 24 april af tijdens Ben Bizzie Live om 13:00 uur met de Beweegbingo waar ook ouderen aan mee kunnen doen. We staan die dag niet letterlijk hand in hand, maar Ben Bizzie hoopt dat veel mensen hierdoor toch figuurlijk hand in hand staan en elkaar in deze tijd steunen”, licht Ken toe. Via een link op de website van www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen. Tot slot heeft Ben Bizzie voor alle kinderen een speciale uitgave van het Ben Bizzie Boek vol spellen om samen met het gezin te spelen.

Beweegbingo voor jong en oud. De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Er is een speciale bingokaart gemaakt voor ouderen zodat ook zij kras en krachtig kunnen blijven. En natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook aansluiten bij de Ben Bizzie Live Koningsspelen en meedoen met de bingo!

Beweeg jij mee? Ontdek alle (digitale) activiteiten, bingokaarten, sporten en spellen op www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie. Of volg alles via Facebook @samenbas.

Geef een reactie