Hoofdmenu

Vrienden van Cultuurhuis Heerlen

 

In deze tijden van corona waarbij we worden gedwongen de deuren nog een tijd dicht te houden hebben wij vrienden zoals u hard nodig. Ook het cultuurhuis raakt langzaam door zijn reserves heen.

We weten ons natuurlijk gesteund door de overheden, ons publiek dat ons trouw blijft en onze artiesten die ontzettend hard meewerken om voorstellingen te verplaatsen naar data in het najaar, echter hopen we ook dat u ons trouw blijft en dat het Cultuurhuis wellicht ook nieuwe ‘vrienden van’ mogen verwelkomen.

Met een bijdrage van €19,50 per jaar (meer mag natuurlijk ook!), helpt u het Cultuurhuis Heerlen in stand te houden. Zodat wij ook in de toekomst een divers cultureel programma kunnen blijven presenteren. Als dank ontvangen onze ‘vrienden van Cultuurhuis Heerlen’ een digitale nieuwsbrief met tips en kortingsacties én wordt uw naam op ons ‘Vrienden van’ bord geplaatst. Het staat U natuurlijk ten alle tijden vrij uw vriendschap abonnement op te zeggen.

Foto Cultuurhuis Heerlen

Ook vrienden worden? klik dan op onderstaande link. Hier vindt de informatie hoe te handelen. https://www.cultuurhuisheerlen.nl/vrienden-van-cultuurhuis-heerlen

Namens team Cultuurhuis Heerlen alvast hartelijk dank!

#delenislief #supportyourlocals #cultuurhuisheerlen #theater #talent #dans
#muziek #humorinheerlen #heerlenjazz #corona #staysafe #blijfgezond

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)