Hoofdmenu

Gemeente Heerlen gesloten tijdens hemelvaart

Donderdag 21 en vrijdag 22 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaart. Maandag 25 mei staan wij weer voor je klaar. Ook de openingstijden van de Publiekshal in het stadhuis zijn dan weer normaal. Bezoek aan de Publiekshal is alleen op afspraak mogelijk. Bel ons hiervoor, via 045-5605040. Alleen als je al een paspoort of rijbewijs hebt aangevraagd, kun je het document zonder afspraak afhalen. We laten maximaal 10 bezoekers toe in de Publiekshal.

Wist je dat je veel zaken met ons online kunt regelen, aangeven of aanvragen, zoals bijvoorbeeld aangifte doen van geboorte of overlijden? Kijk daarom eerst op www.heerlen.nl of het nodig is om persoonlijk langs te komen. Vanwege de coronacrisis vragen wij je zoveel mogelijk gebruik te maken van de online mogelijkheden.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)