Hoofdmenu

Technische staf Juniorenteams KVC Oranje

Technische staf Juniorenteams KVC Oranj
Het Covid-19 virus is nog lang niet verdwenen uit onze samenleving. De invloed is nog steeds merkbaar. Helaas mogen we zeggen. Maar het leven gaat verder, het voetbal straks ook weer, mogen we aannemen. De trainingen komen weer langzaam op gang. Dat betekent dat het werk voor het bestuur niet stil ligt. Steeds is er werk aan de winkel. Zo ook bij het samenstellen van de technische staf. KVC Oranje is zeer content te kunnen meedelen dat de technische commissie erin is geslaagd de standaardteams bij de oudere jeugd (junioren) te voorzien van een sterke technische staf, die de nodige voetbalbagage met zich meedraagt.
Aan het hoofd van de JO19 zal Cyril Kil staan. Hij is een trainer, in het bezit van het diploma UEFA-C, met veel ervaring die hij als voetballer onder meer bij KVC Oranje heeft opgedaan. Afgelopen seizoen stond hij aan het hoofd van het tweede elftal van KVC Oranje. Cyril wordt bij de JO19 geassisteerd door Brian Bovens, voormalig speler van het eerste van oranje-wit. In de begeleiding zal ook een bijdrage worden geleverd door Pedro Vermeulen, voormalig speler van onder meer Roda JC, RKTSV en KVC Oranje. Pedro zal op wedstrijddagen als leider functioneren.
De JO17 wordt komende voetbaljaargang geleid door René Kousen, eveneens gediplomeerd trainer met de nodige ervaring, ook al in het bezit van het diploma UEFA-C. Daarnaast liep hij onder meer een aantal jaren stage bij Hans Ponsen, oudgediende in Bleijerheide. Dat was ongetwijfeld een goede leerschool. René zal worden bijgestaan door Wiel Doveren, in een verder verleden voetballer bij de club, ‘éminence grise’ ook en Ton Hermes, ook al niet weg te denken binnen de voetbalorganisatie aan de Voorterstraat.
De JO15 tenslotte krijgt een nieuw gezicht voor de groep. Zijn naam is Chris Burscheidt. Ook Chris is gediplomeerd trainer. Net als Cyril Kil en René Kousen rondde hij met succes de cursus af en behaalde hij het diploma om pupillen en junioren te trainen. Vooralsnog zal hij worden bijgestaan door vaders van spelers die afwisselend voor de begeleiding zullen zorgdragen op trainingsavonden en bij de te spelen duels.

Foto KVC Oranje(Volgend nieuwsbericht) »