Vanwege de overheidsmaatregelen rondom Corona, hadden we eerder al moeten besluiten dat het feestweekend in juni geen doorgang kon vinden. Nu is ook de knoop doorgehakt voor de receptie en de reünie die in september gepland stonden. Zij gaan naar 2021.

We hadden een mooi jubileumjaar voor ogen, met verspreid over het jaar een aantal leuke evenementen, eindigende met een –naar verwachting- spetterend weekend in september. Daarin wilden we de jubilarissen in het zonnetje zetten en met veel (oud)leden terugblikken tijdens de reünie. Daar zullen we nu een jaar op moeten wachten want we hebben afgesproken om deze activiteiten te verschuiven naar 2021.

Enerzijds is deze beslissing gebaseerd op de beperkingen die zijn opgelegd door de Corona uitbraak. Anderzijds hebben we de gezonde afweging gemaakt om geen enkel risico te lopen op een mogelijke besmetting als we met z’n allen in de kantine of de feesttent staan, ook al zouden we dat beperkten tot de maximaal toegestane 100 personen.

We zullen nu eerst even alle ontwikkelingen rondom deze pandemie afwachten en later dit jaar een datum vaststellen waarop we in 2021 de jubilarissen kunnen huldigen en de reünie wél kan plaatsvinden.

Het is wel de bedoeling om in ergens in de komende maanden in kleine kring toch nog even stil te staan bij het 75-jarig bestaan. Daarbij kan dan onder meer het boek dat ter gelegenheid van dit jubileum is samengesteld, worden gepresenteerd.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie