Hoofdmenu

Zelfstandige jeugdafdeling Weltania kan nog leden gebruiken

 

 

Zoals eerder gemeld, is na drie jaar een einde gekomen aan de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van RKSV Bekkerveld en VV Weltania. Dit betekent dat VV Weltania in het seizoen 2020-2021 weer een volledig eigen jeugdafdeling heeft. Ondanks de moeilijke tijd om contacten te leggen, zijn we er in geslaagd om teams te formeren van de kleinste tot en met de oudste jeugd. We zullen dus met een gezonde jeugdafdeling op eigen benen staan.

Dat neemt niet weg dat we nog aanvulling van jeugdspelers kunnen gebruiken. De ervaring leert dat je maar beter iets ruimer in het jasje kunt zitten en sommige teams hebben een erg krappe bezetting. Dat is onder meer het geval bij JO 13 (jongens onder 13, voorheen het D jeugdelftal).

Wil je eens ervaren hoe het is om samen met vrienden te voetballen? Meld je dan aan via onze website (www.weltania.nl) of bel met Monique Luijten (06 411 99 451).

Je kunt ook eerst vrijblijvend komen trainen, want alle jeugdteams trainen nog tot aan de zomervakantie. Op onze website staan de trainingstijden en de voorwaarden die nu gelden vanwege Corona. Kom gerust eens kijken op Sportpark Terworm.

Foto Jo Born/Weltania

 (Volgend nieuwsbericht) »