Hoofdmenu

Sportclub’25 Optimalisering multifunctioneel sportcomplex

Stilstaan is achteruitgaan. Vandaar dat wij als vereniging ervoor kiezen om ons sportcomplex telkens te optimaliseren en vernieuwen. In de wintermaanden hebben we een nieuwe LED-veldverlichting aangelegd op veld B, en de lampen op veld C vervangen. Niet alleen een optimalisering en uitbreiding van trainingscapaciteiten maar ook een verduurzaming van ons complex. Onze vrijwilligers zullen morgen verder gaan met de upgrade van de lichtcapaciteiten op ons complex. Door de aanschaf van 6 nieuwe masten is ons hoofdveld ook garant van levenslange kwaliteit en onderhoudsvrij.

Naast de masten zullen we ons complex ook nog op verschillende plaatsen verzien van extra ballenvangers. Hierdoor is ook o.a. veld B nog beter geschikt om te trainen onder de nieuwe LED-verlichting.

Een groot woord van dank aan RKSV Sylvia voor de samenwerking!

Foto Sportclub’25« (Vorig nieuwsbericht)