Hoofdmenu

Vanaf 1 juni 2020 maken Hockeyclub Nova, FC Hoensbroek en RKSV Groene Ster

Vanaf 1 juni 2020 maken Hockeyclub Nova, FC Hoensbroek en RKSV Groene Ster gebruik van een lening van Provincie Limburg om duurzaamheidsmaatregelen te financieren. Met deze lening die onderdeel is van de pilot Verantwoord Verduurzamen kunnen de drie verenigingen verlichting vervangen door LED verlichting. De drie verenigingen maken deel uit van de Heerlense coöperatie Samen Winnen. In deze coöperatie pakken zes sportverenigingen het verduurzamen van hun sportverenigingen gezamenlijk op. Hiervoor maken deze zes sportverenigingen ook optimaal gebruik van de landelijke subsidieregeling BOSA (subsidie stimulering Bouw en Onderhoud van Sportaccommodaties)

Foto bewerking®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »