Hoofdmenu

“Mama, papa, mag ik vandaag weer voetballen”?

 

 

In menig huishouden in Bocholtz en omstreken is dit op woensdagochtend de eerste gedachte van de jongens en meisjes van de mini F. Lekker ravotten en voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op het grote voetbalveld.

De laatste weken zijn er al enkele nieuwe talenten gestart met hun eerste voetbaltraining, en ook vanmiddag mogen we weer enkele nieuwe talentjes begroeten. Het plezier, enthousiasme en vooral de trots van de kinderen zelf is aandoenlijk. Alle ingrediënten die passen bij de kernwaarden van de KNVB, voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig maken voor zoveel mogelijk mensen.

Kom gezellig met uw zoon of dochtertje een kijkje nemen en maak kennis met deze leuke teamsport en onze gezellige vereniging.

Foto Sportclub’25« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »