Hoofdmenu

Sweikhuizen finishplaats in Boels Ladies Tour

De organisatie van de Boels Ladies Tour maakte de eerste drie etappes voor de editie 2020 bekend. De enige Women’s WorldTour-etappekoers in de Benelux kreeg een nieuwe plek op de kalender van 1 tot en met 6 september.

Op zaterdag 5 september klinkt het startschot voor een etappe over 149 kilometer vanaf wielercentrum Glanerbrook in Sittard, terwijl de finishlijn wordt getrokken in Sweikhuizen. Er worden acht ronden van 17,5 km gereden met daarin elke ronde vier klimmetjes waaronder Watersley en de uitdagende finishklim op de Bergstraat in Sweikhuizen.

De Boels Ladies Tour begint met een tijdrit Gennep op 3 september en op 5 september komt de Boels Ladies Tour naar Sittard-Geleen en sluit af in Arnhem op 6 september.

Foto:© Parkstad Actueel« (Vorig nieuwsbericht)