Beleefbus Kerkrade: inzetten binnen de mogelijkheden

De Beleefbus Kerkrade gaat dit jaar het vijfde seizoen in. Anders dan gedacht, krijgt het jubileumjaar vanwege de coronamaatregelen een andere wending.

“De afgelopen vier jaar hebben aangetoond dat de Beleefbus een succesformule is voor Kerkrade. Het is een geweldig promotiemiddel waarmee we een breed publiek kunnen laten genieten van al het moois dat onze stad te bieden heeft. Ondanks de deze week aangekondigde verdere versoepeling van de coronamaatregelen zal de Beleefbus vooralsnog geen reguliere rondritten op woensdag en zondag uitvoeren. Maatwerk voor groepen is wel mogelijk. We hopen de Beleefbus volgend jaar weer breder in te zetten,” aldus wethouder Tim Weijers (Toerisme & Stadsmarketing).

Maatwerk

Normaal gesproken verzorgt de Beleefbus Kerkrade elk zomerseizoen op woensdag en zondag rondritten langs de vele attracties en bezienswaardigheden die de stad rijk is. Momenteel zijn de mogelijkheden om de Beleefbus regulier in te zetten beperkter dan gebruikelijk. De Beleefbus is wel inzetbaar op afspraak! Maatwerk is mogelijk, waarbij de coronamaatregelen leidend zijn. Indien u de bus zou willen inzetten, dan kunt u contact opnemen via mail: beleef@kerkrade.nl of telefonisch 045-5676767. Samen met u en de busondernemer zullen we bespreken wat mogelijk is.

Foto Beleefbus Kerkrade

Geef een reactie