Hoofdmenu

WDZOMER, VIER TSEZAME SJPORTE

 

WDZomer is het sportieve vervolg op het WDZestig-succesverhaal van het zestigjarig jubileum van WDZ waarin wederom het thema ‘verbinden’ centraal staat.

We gaan er een fantastische sportzomer van maken en dat in samenwerking met onder andere Wandelclub NOAD, Tennisclub Bocholtz, Let’s move Heuvelland en BAS, samen actief Bocholtz-Simpelveld. Het sportcomplex ligt er prachtig bij, de gemeente heeft voor sportvelden van stadionkwaliteit gezorgd en daar maken wij dankbaar gebruik van door het thema ‘verbinden’ in een sportief jasje te steken.

Zo willen wij de Bócheser gemeenschap een sportief hart onder de riem steken. Bij de activiteiten is alle aandacht voor de veiligheid van de deelnemers. Alle activiteiten vinden plaats met inachtneming van de op dat moment geldende regelgeving en adviezen. Samen op een verantwoorde manier sporten is en blijft hierin het motto.

Wat gaan we allemaal doen?

Voethonkbal. Op donderdag 9 juli starten we de WDZomer activiteiten met een aantal voethonkbal wedstrijden. Een combinatie van twee sporten die hoge eisen stellen aan het uithoudingsvermogen, het technisch kunnen en tactisch inzicht van de sporters. In een team van 6 personen kun je samen met familie of vrienden onze sportzomer aftrappen.

Jeugddagen. De commissie jeugdkamp gaat vijf sport- en spelmiddagen organiseren voor de jeugd t/m 12 jaar. Deze middagen vinden plaats op de vrijdagen 17, 24, 31 juli en 7 en 14 augustus telkens van 13.00 tot 17.00 uur. Heerlijk sporten en spelen in de buitenlucht.

Tennisclinics. Op de woensdagavonden 15, 22 29 juli en 5 en 19 augustus verzorgt de ervaren tennistrainer Björn Elings tennisclinics op het complex van TC Bocholtz, telkens van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Leuk om kennis te maken met de tennissport of je kennis en kunde verder te verdiepen.

 Wandelclub NOAD zet een mooie wandeling uit in en rond Bocholtz op de dinsdagen 14, 21, 28 juli en 4, 11 en 18 augustus. De wandelingen zijn geschikt voor jong en oud en starten en eindigen op het sportcomplex. Start vanaf 18.30 uur. Gezien decoronamaatregelen zullen we met tijdsloten werken om de deelnemende groepen bij de start te spreiden.

Wielrennen en Mountainbiken. Heb jij die dure racefiets of mountainbike al jaren in de garage staan en heb je er meer naar gekeken dan op gezeten? Dan is dit dé reden om hem af stoffen en onder begeleiding van wegkapiteins Tim Ortmans en Koen Brands een rit te maken door ons prachtige Heuvelland. Mountainbikers trekken met Tim de veldwegen en bossen in en de wielrenners met Koen het Heuvelland/ Voerstreek. De tochten staan op dinsdag 7 juli en 14 juli gepland. Vertrek om 19.00 uur vanaf het sportcomplex.

 

Bootcamp. Op zaterdag 18 juli verzorgt sportinstructrice Natascha Voncken van Let’s move Heuvelland een bootcamp van 09.30 tot 10.30 uur. Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!

 

Informatie

We hebben zeker nog niet alles vermeld, er zijn nog verschillende activiteiten in de week gelegd. Kijk voor actuele informatie over het programma geregeld op de WDZ site: www.vvwdz.nl/wdzomer

Inschrijven. Gezien de coronamaatregelen is inschrijven voor alle activiteiten verplicht. De inschrijfformulieren vind je eveneens op www.vvwdz.nl/wdzomer.

DEELNAME AAN DE VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN IS GRATIS. IEDEREEN IS WELKOM.

Foto WDZ