Hoofdmenu

Help de Vaalser jeugd weer veilig te scoren!

Crowdfunding-actie voor nieuwe jeugddoeltjes

 

 

Staat er te veel wind, dan kiepen ze om. Meer dan versleten en zelfs gevaarlijk zijn onze oude jeugddoelen. De coronacrisis eiste de laatste reserves van onze voetbalvereniging op en daarom wordt een crowdfunding in het leven geroepen. Het doel: vier nieuwe doelen voor de Vaalser voetbaljeugd tussen 7 en 11 jaar. Iedereen met een voetbalhart in de gemeente Vaals wordt opgeroepen het jeugdvoetbal een financieel steuntje in de rug te geven. Voetballende jeugd uit Vaals, Lemiers en Vijlen zullen allemaal veel plezier beleven met de nieuwe doelen.

Looptijd Crowdfunding-actie
In totaal is er een bedrag van € 2.800,- nodig om de vier nieuwe doelen voor de voetbaljeugd te realiseren. De jeugd van Rood Groen LVC’01 hoopt de nieuwe doelen nog te kunnen bestellen vóór het aankomende seizoen, dat start in september. De actie loopt daarom precies van 1 juli tot en met 31 augustus.

Foto Jeugd team van Rood groen /LVC ´01

Jeugdafdeling Rood Groen LVC’01
De jeugdafdeling van Rood Groen LVC’01 bestaat uit zo’n 160 voetballende kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 19 jaar uit Lemiers, Vaals en Vijlen. Wekelijks staan er meer dan 50 vrijwilligers (trainers, begeleiders, bestuurders en terreinbeheerders) klaar om drie keer per week de trainingen en wedstrijden voor te bereiden en te verzorgen. Voor iedereen die betrokken is bij Rood Groen LVC’01 is het van het grootste belang dat de jeugd weer veilig kan scoren.

Help jij de doelen te behalen?
Via de “Doneer nu” knop hieronder kun je jouw bijdrage leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gift over te maken op de bankrekening van de jeugdafdeling van Rood Groen LVC’01: NL45RABO0304840041 (BIC: RABONL2U). Namens de jeugd van Rood Groen LVC’01 hartstikke bedankt voor de bijdrage.

 

Cover Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno